Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

DE HANDEL LIGT OP STRAAT!!

17 Februari 2022.

Jawel, het gezegde 'de handel ligt op straat' is binnenkort zeker van toepassing op Thuisvlijt. Zet 20 Juli maar alvast in de agenda. We gaan naar de MegaCreaMarkt(Weversmarkt) in Hoorn.

De weversmarkt in Hoorn is een alom bekende markt voor ambachtslieden en hobbyisten die hun liefde voor het vak laten zien en hun waren te koop aanbieden. Daarnaast zal er ook een boeken- en antiekmarkt gehouden worden. Dit alles in de prachtige oude binnenstad. Honderden kramen staan verspreid door de stad heen en er heerst een enorme bedrijvigheid.

Thuisvlijt zal 20/7 samen met een bevriendinde creacollega  te vinden zijn met ieder een kraam. We zijn inmiddels druk bezig de voorraad aan te vullen. 

Ik zet thuis regelmatig een tafel met garens te koop langs de kant van de weg, maar dit is toch andere koek. We hebben er reuze zin in!! 

TIP;

www.aadjeswolhobby.nl

- Natuurlijke garens

- Spinnen, vilten

- Handgemaakte items

lessen mogelijk

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE