Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

TIME OUT....

16-3-2018

Vandaag is mijn broer jarig, hij is 65 geworden. WildJe zou het hem niet geven, nog altijd de lieve, zorgzame, beetje ondeugende "oudere jongere" die altijd voor iedereen klaarstaat. De schat! Gefeliciteerd broer! Geniet lekker van het klussen in je eigen huisje en van het rijden in je Ford Capri. Nog een kleine periode van vorst en sneeuw en dan hopen we dat we de winter door zijn, zodat de oude autootjes weer van stal kunnen. Natuurlijk ben ik wel bezig met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse uitstapjes met de Capri's. We kunnen ons komende zomer wel weer vermaken, er staat weer genoeg op de agenda. Het is inmiddels weer toegestaan met de oldtimers de weg op te gaan (vanaf 1 maart), maar ik heb nog geen meter gereden. VerdrietigMijn 'grote grommer' blijft lekker binnen tot het zout van de weg af is. TIME OUT!

Ik heb mijn opleiding voor Verzorgende afgesloten met het felbegeerde diploma, voor mij even geen school meer. Misschien in de toekomst nog een aanvullende opleiding, maar voor nu is het even mooi zo. Ik heb 28 februari mijn laatste werkdag gehad, 1 april begin ik bij mijn nieuwe werkgever. Heb dus 1 maand vakantie! TIME OUT!

Tijd om huis en tuin weer op orde te brengen, daar had ik tijdens de opleiding weinig tijd voor. Gisteren de tuin opgeschoond en plantjes gekocht. Aangezien de velden hier weer winterwit gekleurd zijn, staan de Primula's nog in bakjes in de werkplaats. TIME OUT!

Onze poezenkinderen Hummer en Capri liggen de meeste tijd ergens in huis te slapen, hoewel Capri het koude weer niet schuwt. Zij heeft haar dikke wintervacht nog en is een stoere boerenpoes, dus een beetje regen en sneeuw houden haar niet tegen. Hummer heeft net weer een periode van snotterigheid achter de rug, hij heeft chronische niesziekte en wordt zo'n 3 keer per jaar geveld door verkoudheid. Arme dier, maar hij komt er steeds weer bovenop. Volgens zijn vorige baasje is hij de laatste overlevende uit een nest van 5 kittens, hij is nu 12 jaar. Een sterke kater dus. Maar nu is hij nog even niet fit en gaat alleen naar buiten om zijn behoefte te doen, want hij doet niks op de kattenbak. Veel liever zoekt hij het houthok op, lekker in het zaagsel graven. Hij treft het, mijn lief heeft pas weer wat bomen kortgezaagd. Hummer wacht op de zon en houdt tot dan TIME OUT!

LachtDeze TIME OUT periode geeft mij de gelegenheid om lekker te handwerken. Er zijn weer wat projecten af, eindelijk! Een gehaakt kleed, wat truitjes, Noors vest voor mezelf, 6 schapenkrukjes en wat kleine cadeautjes voor de ex collega's. LEUKLEUKLEUK!!

Het is de hoogste tijd dat er weer wat nieuws in de webshop komt. Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE