Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

HOORN OP ROLLETJES.

27 Augustus 2017.

Op zondag 27 Augustus werd het oldtimerspektakel 'Hoorn op rolletjes' gehouden. Verspreid over de binnenstad van Hoorn staan zo'n 200 auto's van voor 1989 opgesteld, maar er is meer te zien/doen. Het is koopzondag, de winkels zijn open en er staan diverse eet/drinkstandjes. Op verschillende plaatsen in de stad wordt live muziek gespeeld. Alle deelnemers aan de oldtimerdag kregen een lunchpakketje aangeboden en er werd een foto gemaakt van je auto met Deborah (Marylin Monroe look alike).

Als eigenaar van een deelnemende auto, kon je ook nog meerijden in een rondrit van een uur, die je door de mooie dorpjes rondom Hoorn leiden. Wij hebben dat dit jaar niet gedaan, dus waren wij met een groepje van 7 auto's als een van de eersten die de stad inreden. Heel bijzonder om door die oude binnenstad te mogen rijden, normaal gesproken komt er nooit een auto over de Grote Noord. We eindigden op een mooi plekje op het Gouw, bijna tegen de afzetting die om 16.30uur weer weggehaald ging worden. Voor ons heel gunstig, dan konden we na afloop van deze dag zo de dijk oprijden naar Ootje Konkel, waar we pannekoeken gingen eten.  Het was prachtig weer en in Hoorn was het supergezellig, je komt altijd wel bekenden tegen.

Volgend jaar gaan we weer naar Hoorn, de verwachting is dat ons groepje dan nog groter is.

We verheugen ons er nu al op!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE