Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

EFFE BIJKLETSEN.......

Tjonge, wat is mijn laatste blog alweer een tijd geleden gemaakt. Hoogste tijd om ff bij te kletsen, want er is zoveel gebeurt in de tussentijd.

Inmiddels is broer inderdaad bij ons komen wonen, hebben we pijnlijk afscheid moeten nemen van 'poes Mustang' en ben ik toch weer aan het leren geslagen.  De verbouwing van de stal (overmorgen komt het nieuwe dak er op) en mijn atelier zijn bijna voltooid en de oude loods staat nog steeds overeind. EN ER WORDT NOG STEEDS GEHANDWERKT NATUURLIJK!!

Vorige week afscheid genomen van bewoners en collega's op de afdeling waar ik mijn stage deed voor de opleiding Verzorgende IG. Ik ga ze missen, heb het daar erg naar mijn zin gehad en veel geleerd. Omdat de meeste dames collega's aan de lijn doen, heb ik de traktatie aangepast en voor iedereen een 'petit fourtje'  gehaakt. Dat sloeg in als een bom! Hele leuke reacties gehad hierop. Volgende week start ik op een nieuwe werkplek en ga ik het 3e en laatste jaar van de opleiding in.

Dus binnenkort gaat alles weer van start, maar nu geniet ik nog even van een paar vrije dagen, Fluistertnog even lekker de tijd om te doen waar ik plezier in heb.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE