Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

AUTO'S, KAAS EN BREIEREN.

16JUNI 2014.

De tijd gaat snel, net terug van alweer de 2e auto meeting van dit seizoen. In Mei begonnen we in Beekbergen bij de Capri club Nederland, afgelopen weekeind in Enkhuizen met de Capri club Noord Holland. Een paar weken geleden voor het eerst eens meegedaan aan een puzzelrit. Winnen we nog de 1e prijs ook!! Voor ons liggen nog zeker 2 meetingen en 4 dagtripjes. Over 2 weken brengen we een bezoek aan Capri Drivers Belgium en in September de meeting in Doesburg van de Capri club Zuid Holland. Verder staan de evenementen 'Hoorn op rolletjes', 'Geen heden zonder verleden' Hensbroek, 'Circuitpark Zandvoort' en 'Oldtimerfestival Alphen a/d Rijn' nog op het lijstje. Allemaal leuk!!

Ik heb weer werk! Hoewel ik blijf solliciteren om weer in de ouderenzorg te gaan werken, ben ik nu even in een kaasfabriek actief. Het werk is niet vervelend, de collega's heel leuk en ik ben er even uit. Dus voor nu is dit prima.

Het handwerken in opdracht werpt zijn vruchten af, ik kan de winter door met breien. Ik ben er blij mee, de opdrachten zijn leuk en soms heeeeeel apart, maar daar hou ik wel van. Zo maak ik o.a. babymutsjes voor een professionele fotografe. Of maak ik breiwerk af voor mensen die er zelf niet meer uitkomen. Daarnaast ben ik met een eigen project bezig waar ik via Facebook een prijsvraag aan verbonden heb. Elke keer laat ik een foto zien wat te maken heeft met het project, met een cryptische omschrijving er bij. Als prijs heb ik  een unieke zelfgebreide muts ter beschikking gesteld. Ik hoop alleen dat het niet te snel geraden wordt, dan is de lol er gauw van af.

Nu ben ik wel weer toe aan een kop koffie, dus tot de volgende blog!!!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE