Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

BEZIGHEDEN BINNENSHUIS, WENSEN BUITENSHUIS.

Het is wel wennen, van het heel erg druk hebben met werk, school en andere 'dringende zaken' naar werkloos thuiszitten. Niet dat ik me verveel hoor, dat woord komt in mijn woordenboek niet voor. Ik neem weer opdrachten voor haak- en breiwerk aan en de poezen vinden het maar wat gezellig dat het vrouwtje vaker thuis is. Ik ben natuurlijk wel op zoek naar een betaalde baan, maar dat valt op mijn leeftijd niet mee. Dus vermaak ik me vaker binnenshuis met de dagelijkse bezigheden en het handwerken. Af en toe even naar buiten om hout voor de open haard uit het houthok te halen. Even stilstaan bij de Capri's die in de voormalige stal staan en voorpret hebben over de komende zomerperiode, wanneer we elkaar weer achterna zullen zitten op de snelweg. Wel binnen de toegestane snelheid natuurlijk, want als we ze echt loslaten zouden de bekeuringen binnenstromen. Als ik hier over het erf loop, fantaseer ik wel eens over wat we allemaal kunnen veranderen. Ik zou wel graag een groot tuinhuis willen waar ik workshops kan geven en waar we feestjes kunnen geven. Ooit willen we een mini-meeting voor de autoclub geven en het veldje voor het huis vullen met Ford Capri's en tenten. Ook de stal moet nog eens grondig verbouwd worden tot werkplaats annex garage en de loods moet eigenlijk hoognodig vernieuwd worden..............pffffffft. Ik mag wel 3 banen gaan zoeken, maar hé    dromen moet je houden..........toch?

Ik pak de breinaalden maar weer op, weer een opdracht afgemaakt......het blijft leuk!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE