Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

MET DE POEZEN OP STOK.

Mijn eerste leerjaar zit er op, dus nog wat resterend huiswerk maken en dan echt schoolvakantie houden tot september. Vrijdag 13 september wordt de eerste schooldag voor het komende lesjaar. Of vrijdag de 13e zal zorgen voor een onheilsjaar, daar denk ik maar niet aan. En ach, van die stomme ongelukjes en ondoordachte dingetjes kun je altijd hebben. Zo liep ik op woensdag de 19e met de wasmand van de trap af en vergat de laatste tree, "KNAK" zei mijn rug en ik zat een week thuis. Poes Mustang had een mooie prooi gevangen op zaterdag de 22e, maar dit kon niet door het kattenluik. Achterstevooren lukte ook niet, dus mw. was hevig verontwaardigd. Ik heb nieuwe velgen gekocht voor 'de grote grommer' (blauwe ford Capri), deze zijn voorzien van nieuw banden onder de auto gegaan op donderdag de 30e. Het staat prachtig, maar ik kan de bocht niet om, omdat de banden te hoog zijn. Ik wil maar zeggen, je hebt van die dagen dat je het liefst met de poezen op stok gaat. Dat is zo'n beetje de hele dag, om 's avonds en 's nachts tot leven te komen. Dan is het donker en kan niemand je 'stommigheden' zien.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE