Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

LENTE 2013.

27 Mei 2013.

Hoewel alles uitloopt en de vogels koppeltjes gaan vormen, heb ik niet echt een lentegevoel. De regen komt al dagen met bakken uit de lucht vallen en de temperatuur ligt ver onder wat het zou moeten zijn. We hebben de open haard aan en drinken warme chocolademelk notabene. Aankomend weekeind is de eerste meeting van de Ford Capriclub, maar wij voelen er weinig voor om 4dagen in de sleurhut door te brengen. Bovendien is al die regen niet goed voor de "heilige koeien" die we als liefhebber met nat weer liever in de garage laten staan. Dan breekt zaterdag de zon door en besluiten we maar even heen en weer naar Beekbergen te rijden met mijn Capri. Het is toch ook wel weer leuk om iedereen weer te zien na een lange winterstop. Eenmaal weer thuis haak ik nog even een beetje voorjaar voor op tafel en wordt ik wat vrolijker, zou de lente dan eindelijk......... Ik heb het nog niet gedacht, of de eerste druppels tikken alweer tegen de ramen, gevolgt door een flinke donderklap. Meteen daarna kleppert het kattenluik en stormen twee druipende katjes naar binnen. SNERT!!!    "Lief, haal jij even een bos hout, dan warm ik de melk vast op".

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE