Waar is "Thuisvlijt" mee bezig?

NAAR BUITEN?

19MEI 2013.

 Poezen 'Capri' en 'Mustang' gaan graag naar buiten. Ze zijn nu bijna 1jaar, gesteriliseerd en gechipt, dus het is "veilig". Hun vader is nog een echte kater en hij komt regelmatig even 'buurten'. 'Capri'& 'Mustang zijn geboren op een boerderij hier in de buurt en met 9 weken zijn ze bij ons komen wonen. Hun namen lagen voor de hand, hun baasjes zijn immers een beetje 'autogekken'. Gisteren hebben we een electronisch kattenluikje gemonteerd, dat werkt op de chip van de kat. Nu hoeven we niet steeds de deur open te doen als de dames een frisse neus willen halen of naar binnen willen. Ongenode gasten kunnen er niet in, dus 'Bo', het hondje van mijn schoonouders die ook op dit adres wonen, kan niet meer naar binnen. Dat gebeurde nog wel eens als hij achter de poezen aanzat. Nee, de dames hebben het goed voor elkaar. Een eigen ingang, zodat ze zich binnenshuis veilig kunnen verschuilen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.11 | 09:55

Jaaaaaaaaaaaaaa, het is weer goed weer om te handwerken. Kijk voor gratis patroontjes eens op mijn site.

...
30.01 | 17:15

Hallo Marrit, leuk dat je mijn website hebt bezocht. Maak je maar geen zorgen over de pesterijen op school, jij durft wel te doen wat je leuk vind! groetjes!!

...
29.01 | 23:49

Leuke site ik ben marrit en mijn hobby is is ook handwerken op school word ik er mee gepest want zij denken dat handwerken voor oude mensen is en ik ben 12 8-

...
22.05 | 09:46

Mijn portfolio 'handwerken'.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE